Oksekødssalat med et strejf af Thailand

IMG_5148

Forleden havde vi en rest culotte, som kunne være blevet til en god gang biksemad. Det fik det dog ikke lov til, for i stedet forvandlede vi det til en lækker salat.

Salat: Agurk, cherrytomater, bønnespirer, rødløg samt oksekødet.

Dressing: 2 spsk fish sauce, 2 spsk citronsaft samt 2 spsk soya og nogle chiliflager (der kan sikkert også bruges frisk chili).

Indholdet til salaten blev skåret i stykker og puttet i en skål hvorefter dressingen blev hældt over. Det kan sagtens tåle at stå og trække lidt.

Til sidst blev det anrettet på nogle spinatblade og voila lækker og nem aftensmadssalat!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Oksekødssalat med et strejf af Thailand

  1. Pia Sabine siger:

    God ide! Jeg havde helt glemt hvor lækkert en salat med oksekød er 🙂

    <3

    Pia Sabine

  2. taburetten siger:

    Mums det ser godt ud! Total overskudsmutti 😉
    /Ida

  3. Uhm, salat med oksekødstrimler er SÅ godt, især hvis det er den spicy slags (:

    – Anne

Skriv et svar